Mengenal investasi saham bersama stockbit




Mengenal investasi saham bersama stockbit

Mengenal investasi saham bersama stockbit - Cerita tentang saham , yang di kepalaku adalah tanah ,emas batangan atau pohon sawit , maklum mamak berdaster berkutat seputaran harga cabe dan bawang hehehe, tapi dulu mamaku selalu pesan bahwa perempuan harus paham mengelola uang ,mungkin saham bagian dari pengelolaan uang , uang dingin kata orang 

Dulu aku pernah ikut ambil andil di CV keluarga yang ada di tangerang kemudian meletakkan uang dingin ku dari hasil pengelolaan uang pokok alias gaji , Alhamdulilah walau kecil tiap bulan aku bisa putar lagi uang nya atau sekedar  jadi dana darurat. Cerita tentang saham, aku ikut kelas Blogger Medan Gathering yang berlangsung akhir maret lalu karena aku minat untuk menambah pengetahuan dan perluasan saham selain emas ,sebagai pemateri ada Bapak Panji Rusli sebagai perwakilan dari stockbit.

 

Kita Harus Investasi 

StockbitSemua mamak yang tau semua harga dan kebutuhan naik pasti paham kenapa harus investasi , mamak -mamak yang harus membagi setiap keperluan pribadi dan rumah tangga pasti tau bahwa ,kebutuhan pokok terus meningkat walhasil dengan pemasukan yang dimiliki ,kita harus mampu bertahan hidup bahasa keren nya Inflasi 
kebutuhan hidup kita yang terus meningkat ketika kita masih lajang kemudian berumah tangga maka kebutuhan nya akan berbeda , perlu beli ini dan itu serta memutuskan punya anak ,biaya melahirkan , biaya kontrol kesehatan anak ,vitamin biaya sekolah dan lain sebagainya ,Banyak kan Mak ? itulah Human life Cycle belum lagi saat kita sudah mulai masa pensiun bekerja , pemasukan yang kita gunakan hari ini untuk memenuhi kebutuhan habis tanpa disisih saat tubuh kita tak kuat lagi bekerja kapan kita bisa menikmati masa pensiun tanpa memikirkan banyak pengeluaran di hari tua jadi sulit untuk kita mewujudkan Financial Freedom  menurutku sebagai ibu rumah tangga kita kudu belajar juga mengenai investasi saham yang sedang gandrung dikalangan anak muda.

 

 

Apa itu Investasi saham ?

StockbitInvestasi saham adalah  aktivitas penanaman modal dalam suatu perusahaan yang mana seseorang yang mempunyai saham di perusahaan tersebut memiliki klaim atas aset dan penghasilan dari perusahaan tersebut. Keuntungan dari investasi saham adalah laba atas modal awal serta peningkatan ekonomi nilai asetnya, yang diharapkan akan meningkat seiring waktu. sederhana nya mak ,kamu beli saham di perusahaan itu terus dikasih surat sama perusahaan nya terus mamak jadi investor deh, tapi beda cerita kalau mamak investasi saham digital.

 

Pentingnya Investasi dalam keluarga 

Menurut pakar Andreas Hartono di situs parenting.co.id bahwa suami istri mengambil peran dalam management keuangan artinya keduanya saling , Nah mak selama ini kan bapak yang menafkahi untuk kebutuhan pokok ,peran mamak jangan hanya menghabiskan aja harus mampu memanajemen keuangan salah satu nya investasi saham , istilah papa work mama shop tidaklah lumrah bagi kita yang ingin punya saham .

 

Tanpa memperpanjang kalam kita ulas sedikit mengenai investasi saham ya mak 

Mak investasi saham digital ini ketika kita membeli saham dari suatu perusahaan dan mamak dapat surat kemudian dari saham yang dibeli dapat deviden , deviden itu laba dari saham pemilik saham , nah kalau digital kita bisa pantau saham kita melalui apps aja , gak perlu ribet mantengin HP aja 

 

Investasi STOCKBIT aja !

Jadi mak Stockbit ini aman dan praktis 
 

  • Stockbit sudah Aman
    Stockbit sudah diawasi oleh OJK ,Tahulah ya mak OJK ( Otoritas Jasa Keuangan) dengan nomor KEP-132 /PM/1992 selain itu terdaftar Kustodian Sentral Efek Indonesia 

 

  • RDN 
    Mak RDN ini rekening dana nasabah ,jadi ketika melakukan transaksi di pasar modal dana nya akan masuk ke rekening nasabah namun terpisah ,jadi mak bisa tahu deviden yang masuk kerekening tanpa bercampur dengan rekening pribadi 

 

  • Stockbit double security 
    Double security , stockbit menjadikan aplikasi ini mak aman , aplikasi ini menyediakan sistem biometrik sidik jari dan wajah jadi mamak gak usah takut kebobolan terus mak setiap kita jual -beli saham kita mengakses dengan kode dan kode konfirmasi jadi aman.

 


Mulai daftar akun stockbit yuk mak 

Masuk ke playstore atau appstore kemudian mamak download lah tunggu hingga 100 % lanjut ya mak ,kita mulai daftar , kita bisa masuk melalui google , facebook atau email kemudian mamak akan diarahkan masuk untuk mengisi username dan membuat pasword minimal enam karakter ya mak kemudian nanti kita akan diarahkan mengisi kode konfirmasi yang dikirim oleh stockbit , gak lama kok nanti masuk melalui pesan,jangan lupa siapin KTP ya kudu ada !


Setelah kita daftar maka pengajuan akun kita akan diproses selama 3 hari kerja 
emak bisa juga mampir kemari untuk tahu lebih banyak mengenai stockbit
https://snips.stockbit.com/

 

 

 

.
-Komentar-

haus kaufen im emsland

I just got to this amazing site not long ago. I was actually captured with the piece of resources you have got here. Big thumbs up for making such wonderful blog page!




Call Girl in Saket

Our escort Girl's advantage in an extraordinary meeting as they by and large feel great with men having the essence of creative mind will be tremendous. They encountered the most exciting presentation of Kama-sutra and encountered such stances of XXX that can stimulate a man with a repeat and enthusiasm he can't conceal.




Infirix.com

Good artcile, but it would be better if in future you can share more about this subject. Keep posting.




prestamo facil en 15 minutos

I'm overjoyed that I found this page to be really informative, as it includes a wealth of knowledge. I appreciate reading high-quality stuff, which I discovered in your article. Thank you for providing this information.




telegram

I found your this post while searching for information about blog-related research ... It's a good post .. keep posting and updating information.




bitpie??

I am for the first time here. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to present something back and help others such as you helped me.




bitpie??

We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. I was exactly searching for. Thanks for such post and please keep it up. Great work.




Money-saving strategies

Decent put up, her the most fascinating blog page which are in this case, cultivate monetary management give good results, could be spine.




tg?????

thanks for the tips and information..i really appreciate it..




????

Every year, thousands of customers around the world choose MaroCar for a cheap car hire in Morocco. The platform operates in the main cities of the kingdom (Casablanca, Marrakech, Tangiers, Rabat ...) and delivers its cars to the address of your choice or directly to the main airports in the country.




???

You have a good point here!I totally agree with what you have said!!Thanks for sharing your views…hope more people will read this article!!!




Tent Rentals

This post is extremely radiant. I extremely like this post. It is outstanding amongst other posts that I ve read in quite a while. Much obliged for this better than average post. I truly value it!




Escort in Nehru Place

We know why various people do more struggle to get Escorts Service in Nehru Place. When we are here for you 24×7 we are present in your service. Tell us what you want because we can do anything for you to make your life so happier.




Traditional country bands

This looks like thoroughly perfect. Every one of these bit of material happen to be fabricated in conjunction with loads of past material. I prefer the fact that considerably.




Paharganj Escorts Service

We all know in today’s time is very difficult to find a very trusted and reliable escort agency. Some agencies work only for earn money and timepass. But we are a first class agency in Paharganj. Our Paharganj Escort have very natural beauty when you will see them.




Escorts in karol Bagh

In the event that you are in Karol Bagh for reasons unknown of your own, you are never expected to pass up on an opportunity to invest some energy with Karol Bagh Escorts.




Ufaauto789x

ufabet auto ??????????????? ?????? ??????? ????? ?????????????




Ufaauto789x

?????789 ????????????????? ?????????????????????? ???????????? ???????????? ?????????? ?????????????




?????????????????

I got what you mean , regards for posting .Woh I am pleased to find this website through google.




??????????????

Yeah bookmaking this wasn’t a bad conclusion great post! .




Apartment complex photographer in Greensboro

But a smiling visitant here to share the love (:, btw great style and design .




amarnath helicopter booking

Wohh exactly what I was looking for, regards for posting .




airslate.com/product/contract-negotiation

I'm glad I found airslate.com/product/contract-negotiation. If I am on time, I can basically grab anything in my hands. Go check it out for yourself!




maine coon kittens for sale california

Thank you for a absolutely interesting blog. What else may additionally I profit that handy of data written in this kind of unadulterated right of get right of entry to? Ive a engagement that i am profitably now humming in the back of inspiration to, and i’ve been at the see out for such data.




Information Technology Tutorials

You have done a amazing job with you website




airslate.com/workflows/document/society

My buddy recommended that I visit this website called airslate.com/workflows/document/society. And I gotta say, that was the finest counsel I've ever received. I now use it every day!




deneme bonusu veren siteler

I'm not against the agree with the things you suggested.




https://www.signnow.com/ask/how-to-sign-as-power-of-attorney

I wholeheartedly recommend https://www.signnow.com/ask/how-to-sign-as-power-of-attorney to anyone seeking a dependable and effective platform for power of attorney signatures. Its straightforward electronic signature process and exemplary customer support make it stand out.




Light Therapy Mask

I simply wanted to thank you a lot more for your amazing website you have developed here. It can be full of useful tips for those who are actually interested in this specific subject, primarily this very post. Your all so sweet in addition to thoughtful of others and reading the blog posts is a great delight in my opinion. And thats a generous present! Dan and I usually have enjoyment making use of your recommendations in what we need to do in the near future. Our checklist is a distance long and tips will certainly be put to excellent use.




visit this site

Wow, excellent post. I'd like to draft like this too - taking time and real hard work to make a great article. This post has encouraged me to write some posts that I am going to write soon.




visit this site

There is so much in this article that I would never have thought of on my own. Your content gives readers things to think about in an interesting way. Thank you for your clear information.




Sobha Crystal Meadows

Thank you for such a well written article. It’s full of insightful information and entertaining descriptions. Your point of view is the best among many.




use this link

This unique seems to be thoroughly ideally suited. Each one of minor essentials are produced alongside large amount of story knowledge. I’m a for the considerably.




Roofing Company

You completed a few fine points there. I did a search on the subject and found nearly all persons will go along with with your blog.




Commercial Construction

This is really very nice post you shared, i like the post, thanks for sharing..




follow me

Interesting website, i read it but i still have a few questions. shoot me an email and we will talk more becasue i may have an interesting idea for you. follow me




mshahid

Wow i can say that this is another great article as expected of this blog.Bookmarked this site.. asus laptop service center singapore




mshahid

I have seen some great stuff here. Worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to create such a great informative website. Your work is truly appreciated around the clock and the globe. fabrica de hielo en playa del carmen




??assignment

You have a good point here!I totally agree with what you have said!!Thanks for sharing your views…hope more people will read this article!!!




aniwave

The greatest website for free online watching anime that supports DUB and SUB in high definition is aniwave , formerly known as 9anime. NOW VIEW! Ad-free Guaranteed!



















HUBUNGI SAYA

Hubungi Saya

Untuk pertanyaan apa pun, jangan ragu untuk menghubungi saya melalui surat.

Address:Jalan jala permai 3 236 b, Jl. Jala Raya No.1, Besar, Kec. Medan Labuhan, .

Kota Medan, Sumatera Utara 20251.

E-mail :[email protected]

© 2024 Emmyrosidah.com | Design by Algotech.co.id